CAVEMAN-WINES

Het wijnabonnement van Caveman Wines

Nooit meer keuzestress met het wijnabonnement van Caveman Wines

Drink je uit gewoonte steeds dezelfde wijnen en wil je wel eens wat anders proberen, of heb je geen idee wat te kiezen wanneer je voor een wijnrek vol met verschillende flessen staat? Of hou je er gewoon van om verrast te worden door onze wijnselectie, en verschillende wijnen uit allerlei bekende en minder bekende regio’s te ontdekken? Dan is het wijnabonnement van Caveman Wines zeker iets voor jou! 

wijnabonnement-afbeelding

De voordelen van het wijnabonnement van Caveman Wines

Altijd lekkere wijn in huis

Met de wijnabonnementen van Caveman Wines heb je steeds heerlijke wijn in huis, en dit helemaal zonder keuzestress. We verrassen je maandelijks, afhankelijk van de door jou gekozen abonnementsformule, met een selectie van 2 of 3 gevarieerde smaakvolle topwijnen, zorgvuldig uitgekozen en afgestemd op het seizoen. 

Gemakkelijk!

Het wijnabonnement van Caveman Wines is wellicht één van de meest gemakkelijke manieren om heerlijke kwaliteitswijnen in huis te halen of nieuwe wijnen te ontdekken. Meer nog, je hoeft er zelfs helemaal niets voor te doen!  Profiteer van onze gratis levering (zie postcodelijst op onze homepage) of laat de boxen tegen een kleine meerprijs bij je thuis leveren. 

Spannend en leerrijk

Bij elke wijn uit de wijnbox vind je een uitgebreide infofiche, met uitleg over de wijnen, de regio, de druif en natuurlijk de wijnmakers. Verder zal je door ons wijnabonnement nieuwe, of voor jou nog onbekende wijnen ontdekken die je achteraf gemakkelijk online kan nabestellen via onze webshop. 

Voordelig

Niet enkel is de winkelwaarde van de wijnen in de box steeds hoger dan de prijs van het wijnabonnement, maar daar bovenop krijg je ook nog een extra korting op de aangeboden wijnen van de maand tijdens de looptijd van je abonnement. 

Je zit nergens aan vast

Bij onze wijnabonnementen geen gedoe met creditcards, maandelijkse betalingen via automatische incasso, contracten die je moet opzeggen enz... Onze formules zijn flexibel, eenvoudig en transparant.  Je kiest zelf de duurtijd en wanneer je je abonnement wil laten starten, en vervolgens wordt je wijnbox telkens in de eerste week van de maand verstuurd. 

Met onze flexibele formules vanaf €25/maand vind je er zeker één die bij je past.

Ontdek de wijnabonnementen


Wil je eerst het concept eens uitproberen en ervaren? Dan kan je ook een proefbox bestellen.

Wijnabonnement proefbox

Een wijnabonnement als leuk wijncadeau?

Wijnboxen kan je voor jezelf of als lekker geschenk voor iemand anders bestellen. Wil je er graag een andere wijnliefhebber mee verrassen, vermeld dan zeker bij je bestelling de gegevens van de gelukkige, en wij zorgen voor de rest.


Nieuwsbrief ontvangen

E-mailadres Check