CAVEMAN-WINES

De wijnwinkel voor Wilrijk

Wijn kopen of een degustatie bij je thuis in Wilrijk? Caveman Wines is de juiste keuze.

Tevreden klanten in Wilrijk

Bij Caveman Wines, de wijnwinkel uit Mortsel, vlakbij Wilrijk, doen we er alles aan om onze klanten een zo goed mogelijke ervaring te brengen. Geen "chichi", maar wel een gezellige en ontspannen sfeer waarin elke klant zich thuisvoelt. Verwacht bij ons dus geen scala aan bekende namen of prestigieuze etiketten, maar wel authentieke kwaliteitswijnen, vaak gemaakt door "freaky" wijnboeren die buiten de platgetreden paden durven te gaan.

Welke wijn wil je drinken? Wij helpen je graag bij je keuze

Bij Caveman Wines vind je een uitgebreid assortiment van enkele honderden wijnen: witte wijn, rosé wijn, rode wijn, Champagne en andere mousserende wijnen, we hebben ze allemaal, en dit aan zeer aantrekkelijke prijzen. De meeste van onze wijnen voeren we zelf in, rechtstreeks van bij de wijnmaker, en zijn dus ook bij geen enkele andere wijnhandel in Wilrijk te verkrijgen.
Zie je door het bos de bomen niet meer, dan adviseren wij je graag, zodat we samen de perfecte wijn kunnen vinden voor jou.

Proeven is belangrijk!

Met hoeveel woorden je een wijn ook mag omschrijven, proeven is en blijft belangrijk! Dat hebben we bij Caveman Wines ook begrepen! Daarom staan er bij ons altijd wel enkele wijnen klaar om geproefd te worden. Meermaals per jaar organiseren we ook onze gekende open-fles dagen, met steeds enkele tientallen verschillende wijnen ter degustatie. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en ontvang uitnodigingen voor onze wijnproeverijen.

Gratis levering bij je thuis in Wilrijk

Wijn proeven en bestellen in een wijnshop is gezellig. Enkel spijtig dat je achteraf de flessen naar huis moet zeulen. Bestel je bij Caveman Wines, dan lossen wij dit voor je op. Vanaf 24 flessen leveren we immers gratis de wijnen tot bij je thuis in Wilrijk.

Wijnproeverijen bij ons of bij jou in Wilrijk

Wil je graag een leuke avond beleven met je familie, vrienden of collega’s in Wilrijk? Dan zijn onze wijndegustaties of workshops bij ons of bij jou in Wilrijk een echte aanrader. We hebben een aantal vaste formules, of we kunnen natuurlijk 100% op maat werken volgens jouw wensen.
Contacteer ons voor meer info.

Weinig tijd? Gemakkelijk besteld en snel thuis bezorgd in Wilrijk

Heb je geen tijd om naar onze wijnhandel te komen, dan kan je je favoriete wijnen 24/7 eenvoudig bestellen via onze webshop, en ook dan leveren we je bestelling steeds gratis bij je thuis in Wilrijk, en dit meestal binnen de 24h.
Twijfel je nog tussen enkele wijnen? Geen probleem! Je kan ons zowel telefonisch, per mail of via chat bereiken voor advies.

Het wijnabonnement van Caveman Wines

Zelf wijn kiezen bij de wijnwinkel is leuk, maar Caveman Wines biedt nog veel meer om je ten volle te laten genieten van onze wijnen! Zo kan je inschrijven voor ons wijnabonnement, wellicht de gemakkelijkste manier om nieuwe verrassende wijnen te ontdekken, en dit helemaal zonder keuzestress. Kies je formule en ontvang maandelijks een selectie van 2 of 3 gevarieerde smaakvolle topwijnen, inclusief gratis thuislevering in Wilrijk.

Tevredenheidsgarantie

Wij staan voor de volle 100% achter onze producten. Een wijn wordt door ons met zorg gekozen; een wijn die we zelf niet lekker vinden nemen we niet op in ons gamma; zo weet je zeker dat de wijn die je bij ons bestelt goed is. Mocht een wijn om één of andere reden toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan je de onaangetaste flessen omruilen voor een aankoopbon.
Heeft de wijn een duidelijke fout, bvb kurk, aarzel dan niet om de fles (met inhoud) terug te brengen, en we ruilen ze om voor een nieuwe.