CAVEMAN-WINES

De wijnwinkel voor Antwerpen

Wijn kopen of een degustatie bij je thuis in Antwerpen? Bij Caveman Wines zit je goed.

Tevreden klanten in Antwerpen

Bij Caveman Wines, de wijnwinkel op de grens van Mortsel en Antwerpen-Berchem, vind je een gamma aantrekkelijk geprijsde wijnen van kleinschalige wijnhuizen, die buiten de platgetreden paden durven gaan. Bij ons dan ook geen "chichi", maar wel een gezellige en ontspannen sfeer waarin elke klant zich thuisvoelt. 

Welke wijn wil je drinken? Wij helpen je graag bij je keuze

Bij Caveman Wines vind je een uitgebreid assortiment van enkele honderden wijnen: witte wijn, rosé wijn, rode wijn, Champagne en andere schuimwijnen, we hebben ze allemaal, en dit aan zeer aantrekkelijke prijzen. De meeste van onze wijnen voeren we zelf in, rechtstreeks van bij de wijnmaker, en zijn dus ook bij geen enkele andere wijnhandel in Antwerpen te verkrijgen.
Zie je door het bos de bomen niet meer, dan adviseren wij je graag, zodat we samen de perfecte wijn kunnen vinden voor jou.

Proeven is belangrijk!

Hoe goed een fles ook mag ogen, proeven is en blijft belangrijk! Dat hebben we bij Caveman Wines ook begrepen! Daarom staan er bij ons altijd wel enkele wijnen klaar om geproefd te worden. Meermaals per jaar organiseren we ook onze in Antwerpen gekende open-fles dagen, met steeds enkele tientallen verschillende wijnen ter degustatie. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en ontvang ook uitnodigingen voor onze wijnproeverijen.

Levering bij je thuis in Antwerpen

Wijn proeven en bestellen in een wijnwinkel is gezellig. Enkel spijtig dat je achteraf de flessen naar huis moet zeulen. Bestel je bij Caveman Wines, dan lossen wij dit voor je op. Voor een kleine meerkost worden de wijnen tot bij je thuis in Antwerpen geleverd.

Wijnproeverijen bij ons of bij jou in Antwerpen

Wil je graag een leuke avond beleven met je familie, vrienden of collega’s in Antwerpen? Dan zijn onze wijndegustaties of workshops bij ons of bij jou in Antwerpen een echte aanrader. We hebben een aantal vaste formules, of we kunnen natuurlijk 100% op maat werken volgens jouw wensen.
Contacteer ons voor meer info.

Weinig tijd? Gemakkelijk besteld en snel thuis bezorgd in Antwerpen

Heb je geen tijd om naar onze wijnhandel te komen, dan kan je je favoriete wijnen 24/7 eenvoudig bestellen via onze webshop, en ook dan leveren we je bestelling snel bij je thuis in Antwerpen, en dit meestal binnen de 24h.
Twijfel je nog tussen enkele wijnen? Geen probleem! Je kan ons zowel telefonisch, per mail of via chat bereiken voor advies.

Het wijnabonnement van Caveman Wines

Zelf wijn kiezen bij de wijnwinkel is leuk, maar Caveman Wines biedt nog veel meer om je ten volle te laten genieten van onze wijnen! Zo kan je inschrijven voor ons wijnabonnement, wellicht de gemakkelijkste manier om nieuwe verrassende wijnen te ontdekken, en dit helemaal zonder keuzestress. Kies je formule en ontvang maandelijks een selectie van 2 of 3 gevarieerde smaakvolle topwijnen.

Tevredenheidsgarantie

Wij staan voor de volle 100% achter onze producten. Een wijn wordt door ons met zorg gekozen; een wijn die we zelf niet lekker vinden nemen we niet op in ons gamma; zo weet je zeker dat de wijn die je bij ons bestelt goed is. Mocht een wijn om één of andere reden toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan je de onaangetaste flessen omruilen voor een aankoopbon.
Heeft de wijn een duidelijke fout, bvb kurk, aarzel dan niet om de fles (met inhoud) terug te brengen, en we ruilen ze om voor een nieuwe.