CAVEMAN-WINES

Sfeer en plezier met onze wijndegustatie aan huis

Organiseer je graag eens een wijnproeverij bij je thuis?

Wil je graag een leuke avond beleven met je familie, vrienden of collega’s? Denk dan eens aan een wijndegustatie als alternatief voor de traditionele drink! Wij komen daarvoor graag bij je langs, en nemen je mee in de wonderlijke wereld van de wijn, met uitleg maar vooral met genoeg verschillende flessen, zodat je naar hartelust kan proeven.  
Vanaf 8 deelnemers bieden we verschillende formules aan. Jij zorgt voor de proevers en de locatie, wij zorgen voor de wijnen, spuwemmers (hoewel deze doorgaans weinig gebruikt worden) en glazen. We voorzien telkens 6 - 8 flessen; zijn er meer deelnemers, dan voorzien we ook meer flessen. De geopende flessen blijven na de degustatie ter plaatse, zodat je er nog verder van kan nagenieten.
Organiseer je graag eens een wijndegustatie aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we zorgen samen voor een leuke avond!

We stellen ook graag onze wijnbar "The Cork" ter beschikking voor wijnproeverijen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Formule 1: wijndegustatie aan huis

Vanaf 8 personen verzorgen wij een leuke wijnproeverij aan huis, op een door jou gekozen locatie (of bij ons), van 6 - 8 verschillende wijnen. De prijs voor deze wijndegustatie is €25 per persoon. 

Formule 2: luxe wijndegustatie

Hierbij bieden we vanaf 8 deelnemers een degustatie van 6 - 8 topwijnen aan, die jou en je gezelschap van begin tot einde zintuiglijk zullen verrassen. Er zijn steeds enkele unieke pareltjes bij van onze kleine wijnboeren. 
Voor deze degustatie rekenen we €35 per persoon.

Formule 3: schuimwijnproeverij

Ben je meer een liefhebber van bubbels, dan verzorgen wij graag een degustatie aan huis met verschillende schuimwijnen. Zowel Cava, Prosecco, Spumante, Crémant en Champagne zullen dan de revue passeren. Bij elke fles geven we natuurlijk uitleg over de wijn, het domein en de gebruikte techniek. Op het einde van deze leuke avond zal je dus niet enkel heerlijke schuimwijnen geproefd hebben, maar zal je ook het onderscheid kennen tussen de verschillende soorten schuimwijn. De prijs voor deze degustatie is € 35 per persoon. 

Optionele extra's bij de wijndegustatie

Begin je de wijnproeverij graag met een bruisend aperitiefje, of heb je graag aangepaste tapa's of kazen bij de wijnen? Dat kan allemaal geregeld. Contacteer ons en dan bekijken we samen hoe we van jouw avond een succes kunnen maken. 

Gepersonaliseerde of privé wijndegustaties

Wens je liever een gepersonaliseerde of themadegustatie (huiswijnen, type druif, enz…), of geef je de voorkeur aan een privé wijndegustatie? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Hoe lang duurt een wijndegustatie?

Voor onze wijnproeverijen aan huis moet je ongeveer 1.5 à 2  uur rekenen. Dit is natuurlijk ook wat afhankelijk van de gekozen formule, het thema en het aantal deelnemers. 

Hoeveel wijnen worden er geproefd tijdens de degustatie?

Vanaf 8 deelnemers voorzien we steeds 6 - 8 verschillende wijnen; zijn jullie met meer, dan voorzien we ook meer flessen. Uiteraard kan dit is samenspraak aangepast worden naar je persoonlijke wensen. 

Hoeveel mensen kunnen deelnemen aan de wijndegustatie?

We opteren voor een mimimum aantal van 8 deelnemers, zodat we steeds voldoende verschillende wijnen kunnen laten proeven. Meer deelnemers is geen probleem... zolang iedereen maar comfortabel kan zitten...  en we op voorhand weten hoeveel deelnemers er zullen zijn is er geen enkel probleem.  

Wanneer en waar worden de bestelde wijnen geleverd?

De bestelde wijnen worden gratis geleverd op het adres van de degustatie (of een ander adres naar keuze van de organisator). De levering gebeurt zodra de betaling ontvangen is.